Maketi Pisinisi Faavaomalo—Algeria

I le avea ai o se faʻapolofesa faʻapolofesa fausaga uʻamea, e mafai ona tatou tuʻuina atu le tele o oloa fausaga uʻamea, e tusa lava po o se aʻoga, fale teu oloa, hangar, faleoloa faʻatau poʻo fale gaosi oloa.O a matou oloa ma auaunaga faufale o loʻo faʻatau atu i le sili atu i le 80 atunuu ma itulagi, ma le tele o tagata faʻatau na galulue faʻatasi ma i matou ona o le maualuga ma le mafanafana auaunaga.
Ina ia faʻaalia le maketi, o nisi o mataupu faʻatino i se tasi eria o loʻo faʻapotopotoina mo faʻamatalaga. Matou te manatu o le a faia se sao taua i le faʻatuina o se mafutaga faʻalagolago i le va o oe ma i matou. Fale fale TV, faleteuoloa sahara, fale gaosi sima, fale fai piliki u'amea, fasi moa ma fale moa.

Maketi Pisinisi Fa'avaomalo (1) Maketi Pisinisi Fa'avaomalo (2) Maketi Pisinisi Fa'avaomalo (3) Maketi Pisinisi Fa'avaomalo (4) Maketi Pisinisi Fa'avaomalo (5)

Afai ei ai se poloketi e te fiafia i ai, e tele faʻamatalaga o le a maua i le vaega o le "PROJECTS", ioe, e mafai ona e mauaina pepa e uiga i ai i le vaega o le "DOWNLOAD --- pisinisi faʻatau pisinisi" pe a e manaʻo e faʻaalia i lou pule po o isi.
E le afaina pe a leai se tasi e fetaui mo oe,
sili atu mataupu fale o le a maua i le vaega o le "Oloa'ia" fa'apea fo'i ma le "POLOSE" .Pe pls ta'u mai ia i matou ou mana'oga, ona faia lea e le matou inisinia fa'apolofesa le mamanu e leai se totogi. O lo'o avanoa le fa'atulagaina!
O 6 vaega gaosiga nei, e uiga i 10000 sikuea mita mo fabrication.Advanced meafaigaluega ma faiga pulea lelei atoatoa saofaga i le quality.The sili ona taua, oi matou o se kamupani taʻutaʻua.Customer muamua o la matou pisinisi filosofia.Once galulue faatasi ma i matou, lau tupe e saogalemu.

Maketi Pisinisi Fa'avaomalo (6)


Taimi meli: Nov-11-2020