Talafou e uiga i galuega faatino matou te faia— le Haibaili 1.50MW Tufatufaina photovoltaic galuega fau eletise

Fa'amanatu ma le māfana le galuega fa'atupu fa'aola photovoltaic fa'asalalau Haibaili 1.50MW fa'amae'a le fausiaina.
O le galuega muamua lea o le photovoltaic power project matou te faia, o le poloketi o loʻo i le paka o Hai Bai Li Electrical Appliance Co., Ltd, 2 Fuchen Road, Pingdu city.
O le aofa'iga fa'apipi'i gafatia o le poloketi e 1500kw, ma o le aofa'i o le eletise i le 25 tausaga e 47.02 miliona kwh.

I tausaga talu ai nei, i le avea ai o se malosiaga faʻafouina ma mama, o le malosi o le photovoltaic ua tosina mai ai le tele o le gauai ma le faʻaogaina.I le taimi lava e tasi, o le tulaga faʻapitoa o le gaosiga o le malosi o le solar photovoltaic ua vave faʻalauteleina ma faʻaleleia.O le gaosiga o le eletise o le la o loʻo faʻasalalau vave i itumalo uma, taulaga ma itumalo.Aemaise lava i le taimi nei, o le tufatufaina atu o le photovoltaic power generation ua faʻamalosia malosi.O le tele ma le tele o tagata e ana ua fa'apipi'iina afi eletise i luga o le taualuga o a latou lava fale uamea

fausaga uamea
faufale fausaga uamea malosi photovoltaic

Faatasi ai ma le lelei o le fausaga uʻamea fale i lalo, e mafai ona aumaia ai le tele o faamanuiaga i le au faatau:
1. O le faʻavaa uʻamea autu o loʻo i ai se olaga umi e mafai ona ausia 100 tausaga, ma e mafai ona toe faʻaaogaina i le 100% ae o le tele o isi mea o le fale e mafai foi ona toe faʻaaogaina.
2.E mafai ona fausia i se taimi puupuu, e mafai ona faʻasaoina le tau o galuega ma le malosi.
3. Faʻavae i luga o uiga o le mamafa mama, e sili atu le tamaoaiga nai lo fale sima.
4. Faʻavae i luga o le tulaga tau alamanuia o le "uʻamea uʻamea +", o le tuufaatasiga o le gaosiga o le malosiaga photovoltaic ma le fausaga uʻamea e sili atu le faauo ma le faʻaolaina o le malosi, o le tulaga foʻi lea o le atinaʻe faasaienisi ma tekinolosi i le lumanaʻi.
I le avea ai o se kamupani fausaga uʻamea lauiloa tele, Xinguangzheng e le gata e gaosia oloa fausaga uʻamea maualuga, ae faʻaauau pea ona faʻafouina, faʻalagolago i le fausaga uʻamea, o loʻo faʻafouina pea le kamupani i oloa Fou, tekonolosi fou, faʻataʻitaʻiga fou ma faatulagaga fou, ma ua i ai faʻaauau ona iloa le "faiga uʻamea fale atoa faiga" Fou breakthroughs.Ma o se faʻataʻitaʻiga lelei lea.

fale uamea malosi mai le la
fale uamea

Taimi meli: Sep-26-2021